Versie 1.3 komt er aan!

Geplaatst op 27 oktober 2016

Beste studenten,

Versie 1.2 is nog maar een paar dagen geleden uitgebracht en inmiddels staat versie 1.3 al weer voor de deur. Wij streven er naar om iedere week een nieuwe versie uit te brengen, meestal zal dit op een vrijdag of zaterdag plaatsvinden wanneer jullie er geen last van ondervinden.

Wat is er nieuw in versie 1.3?

  • Wanneer je veel oefeningen had gekopieerd van WRTS duurde het even voordat sommige pagina's geladen werden. Dit is inmiddels opgelost.
  • Je kunt nu een openstaande oefensessie beĆ«indigen door rechtsboven bij je openstaande oefensessies op het kruisje te klikken.
  • Er is een feedback-popup toegevoegd aan je dashboard waarmee je ons eenvoudig kunt laten weten wat je van Het Leercentrum vindt.
  • Enkele visuele verbeteringen en kleine foutjes zijn opgelost.

Wat staat er gepland voor versie 1.4 (week 44)?

  • Meerdere antwoordmogelijkheden per vraag/woord, deze kun je met komma's invoeren

Dat is natuurlijk nog lang niet alles, in de toekomst willen we nog gaan uitbreiden met docentenaccounts waarmee je docent oefentoetsen voor je kan maken, willen we de mogelijkheid toevoegen om verschillende typen oefeningen te maken (vraag en antwoord, multiple choice) en nog veel meer! Houd onze blog in de gaten en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wij wensen je heel veel succes met het oefenen van je woordjes!

Laat een reactie achter
Om te kunnen reageren dien je ingelogd te zijn.
Blog doorzoeken
Categorieƫn